Privatflytt / Bohag

En bohagsflytt kan variera stort, men gemensamt har dem alla att det är en alldeles särskild dag när den väl ska genomföras.
Att flytta ska vara frivilligt och upplevelsen ska självklart vara bra så att man kommer igång rätt på det nya stället. Dock är det inte självklart alla gånger det kan bero på att flytten varit påtvingad eller att situationen förknippas med obehag. På Zeromax Movers ser vi till att flytten blir skonsam oavsett tidigare erfarenheter.
Vi kan hjälpa dig vare sig projektet är stort, litet, enkelt, tungt eller avancerat, ni väljer själva omfattning av uppdraget. Med full service inom de flesta tjänster som packning, emballering och lastning kan du välja att göra allt eller inget på egen hand. Utbudet är brett eftersom vi är medvetna om att flytten både tar mycket tid och är krävande rent psykiskt för alla. Vi lyssnar på dina behov och tar fram den flyttlösning som passar bäst för uppdraget och självklart till ett bra pris. 

Rut-avdrag 2021

Under 2021 har reglerna för Rut-avdraget ändrats lite. För att du ska veta exakt vad som gäller för dig kommer vi nu att gå igenom dessa förändringar och hur de kommer att påverka dig.


Ändrade regler

Den första regeln som har ändrats är hur mycket pengar du kan få av rut-avdraget. Tidigare låg gränsen på 50 000 men den ligger nu på 75 000 kronor. Det betyder att du kan spara ännu mer pengar om du beställer en flytt eller en flyttstädning.

Det andra som har ändrats är att det tillkommit fyra nya tjänster som nu kvalificerar för Rut-avdrag. De första två tjänsterna är tvättjänster och hustillsyn. De andra två är en stor fördel för dig som ska flytta och som behöver anställa en flyttfirma. De är nämligen tjänsterna möblering och mindre transporter av bohaget.


Rut-avdrag 2021

Dessa två tjänster innebär att det nu blir ännu billigare att flytta med en flyttfirma. Du kan få tillbaka pengar om du behöver hjälp att bära in/montera dina möbler och du kan få tillbaka pengar för transport av dina möbler, även om det är till/från magasinering. Just magasinering gör det mycket enklare och billigare att flytta mellan de nordiska länderna då detta ofta behövs. Vi erbjuder alla lösningar då det kommer till magasinering, allt från kort till långtids lösningar.

Eftersom taket för Rut-avdraget också har höjts blir det billigare även för dig som måste genomföra en stor flytt. Vi på Zeromax Movers AB uppskattar verkligen dessa nya regler och tror de kommer komma till stor användning av våra kunder. Självklart är det fortfarande vi som sköter all kontakt med Skatteverket. Du som kund behöver inte bekymra dig. Våra väl optimerade processer gör att hela processen kommer kännas smärtfri och enkel.

Flyttfirma Stockholm, anlita oss på Zeromax Movers AB då vi är din tryggaste flyttfirma i Stockholm.

Vi har stor erfarenhet och kompetens och delar gärna med oss av vår kunskap.

VI HAR RUT-AVDRAG OCH FÖRSÄKRINGAR

Vi har samtliga försäkringar och tillstånd som krävs för att genomföra din flytt, med oss kan du alltid känna dig trygg!

Det är viktigt att vara noggrann med vilken flyttfirma man anlitar för sin bohagsflytt.

Varför välja oss

Vi har stor erfarenhet och kompetens och delar gärna med oss av vår kunskap.
Garanti på vårt arbete
0 %
Projekt som vi har utfört
0 +
År Erfarenhet
0 +
Nöjd kund garanti
0 %