Kontorsflytt / Företagsflytt

Företagsflytt innebär att flytten avser ett registrerat företag som vill flytta enstaka gods eller hela bohag från en adress till en annan.

Zeromax Movers AB genomför företagsflytt inom Stockholm samt genom hela Sverige och Europa. Vi beräknar din flytt utifrån den volym ert bohag har, sträckan ni vill flytta, antal trappor, framkomlighet och eventuella tilläggstjänster så som flyttstäd, packning, ned- och uppmontering och/eller magasinering.
Skicka en prisförfrågan så återkommer vi med pris- och datumförslag så snart vi kan.

Rut-avdrag 2021

Under 2021 har reglerna för Rut-avdraget ändrats lite. För att du ska veta exakt vad som gäller för dig kommer vi nu att gå igenom dessa förändringar och hur de kommer att påverka dig.


Ändrade regler

Den första regeln som har ändrats är hur mycket pengar du kan få av rut-avdraget. Tidigare låg gränsen på 50 000 men den ligger nu på 75 000 kronor. Det betyder att du kan spara ännu mer pengar om du beställer en flytt eller en flyttstädning.

Det andra som har ändrats är att det tillkommit fyra nya tjänster som nu kvalificerar för Rut-avdrag. De första två tjänsterna är tvättjänster och hustillsyn. De andra två är en stor fördel för dig som ska flytta och som behöver anställa en flyttfirma. De är nämligen tjänsterna möblering och mindre transporter av bohaget.


Rut-avdrag 2021

Dessa två tjänster innebär att det nu blir ännu billigare att flytta med en flyttfirma. Du kan få tillbaka pengar om du behöver hjälp att bära in/montera dina möbler och du kan få tillbaka pengar för transport av dina möbler, även om det är till/från magasinering. Just magasinering gör det mycket enklare och billigare att flytta mellan de nordiska länderna då detta ofta behövs. Vi erbjuder alla lösningar då det kommer till magasinering, allt från kort till långtids lösningar.

Eftersom taket för Rut-avdraget också har höjts blir det billigare även för dig som måste genomföra en stor flytt. Vi på Zeromax Movers AB uppskattar verkligen dessa nya regler och tror de kommer komma till stor användning av våra kunder. Självklart är det fortfarande vi som sköter all kontakt med Skatteverket. Du som kund behöver inte bekymra dig. Våra väl optimerade processer gör att hela processen kommer kännas smärtfri och enkel.

Flyttfirma Stockholm, anlita oss på Zeromax Movers AB då vi är din tryggaste flyttfirma i Stockholm.

Vi har stor erfarenhet och kompetens och delar gärna med oss av vår kunskap.

VI HAR RUT-AVDRAG OCH FÖRSÄKRINGAR

Vi har samtliga försäkringar och tillstånd som krävs för att genomföra din flytt, med oss kan du alltid känna dig trygg!

Det är viktigt att vara noggrann med vilken flyttfirma man anlitar för sin bohagsflytt.

Varför välja oss

Vi har stor erfarenhet och kompetens och delar gärna med oss av vår kunskap.
Garanti på vårt arbete
0 %
Projekt som vi har utfört
0 +
År Erfarenhet
0 +
Nöjd kund garanti
0 %